Ribež ne mora služiti samo za ribanje: Evo za što ga još možete koristiti
Osim za ribanje, ručni se ribež može koristiti i za – rezanje sira ili povrća. Taj je trik otkrila 16-godišnjakinja svojoj mami koja je to odlučila podijeliti svima na društvenim mrežama.
Koliko god mislili da znamo o kuhanju, često se susrećemo s nekim potpuno novim stvarima i tehnikama koje nam mogu pomoći kod pripreme hrane. U ovom slučaju, jedna je 16-godišnjakinja otkrila 55-godišnjoj mami da se ručni ribež može koristiti i za još jednu stvar.
Naime, ribeži koji imaju zaoštreni vrh, mogu se koristiti i za rezanje sira ili povrća umjesto – noža.
– Moja najmlađa me pitala znam li da donji dio malog ribeža služi za rezanje. Navodno je taj trik otkrila sama kada je primijetila da kraj ribeža izgleda oštro, napisala je mama na Facebooku.
Njezina kći sada zahtjeva po kući da ju zovu ‘chef’, a njezin inovativni trik naveo je mnogobrojne ljude na razmišljanje što bi se još tako u kuhinji moglo iskoristiti, piše Daily Mail.