Na jednoj zagrebačkoj tržnici će iduća dva petka kuhati poznati kuhari
Na zagrebačkom Dolac će petkom, nakon radnog vremena tržnice, točnije od 18 sati pa sve do ponoći kuhati neki od najpoznatijih kuhara. Tako će građani, ali i turisti moći uživati u raznim tradicionalnim, ali i modernim receptima.
Cijeli projekt se naziva PLACE market Dolac, a organizatorica i direktorica je Sarah Josipović. Sve traje do 14. srpnja, a cilj je oživjeti tržnicu i nakon njezinog radnog vremena.
Iduća dva petka će građani od 18 sati do ponoći moći uživati u druženju i u restoranu na otvorenom. Za njih će kuhati neki od najpoznatijih hrvatskih chefova i ugostitelja.
Sudjelovat će tako Bistro Apetit by Marin Rendic, Nautic bar Pojoda by Christian Misirača, Tač, Br00m 44 by Igor Gudac, Gastronomadi, Ficlek, Rougemarin by Marin Medak, Meat the King, Taika by Ivana Bekavac, Soi fusion, Begs plant based street food, Arepera Maracay, Vinkl, La Central, Cunami, Poke Poke, Al Dente, Amelie.
Kako je navedeno na stranici samog događaja, svi su pozvani da dođu uživati u hrani, piću i plesu.